25 / 04 / 2024

Moment İstanbul iletişim

Moment İstanbul iletişim

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul Soğanlık fiyatları!

Daire alanlarının 74 metrekareden başladığı proje 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede bloklar 44 kat şeklinde yükseliyor. Moment İstanbul Soğanlık fiyatları 359 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul Residence fiyat listesi!

Moment İstanbul Residence fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje AC Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Moment İstanbul'da1+1'ler 299 bin TL'ye!

AC Yapı'nın 2017 ilk çeyrekte teslimini hedeflediği Moment İstanbul'da 15 Ekim'e kadar konut sahibi olanlara yüzde 25 kâr garantili kampanya sunuluyor.

Moment İstanbul'da daireler 295 bin TL'ye!

Moment İstanbul, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. 295 bin liradan başlayan proje fiyatlarına alternatif ödeme planları da sunuluyor.

Moment İstanbul'un temeli atıldı!

AC Yapı’nın Kartal’da inşasına başladığı ve bölgedeki önemli dönüşüm projelerinden biri olan Moment İstanbul projesi, Kartal'ın en yeni yatırımları arasında yer alıyor

Moment İstanbul'da daireler sahiplerini buldu!

AC Yapı'nın Kartal'da inşasına başladığı ve bölgedeki önemli dönüşüm projelerinden biri olan Moment İstanbul projesi, Kartal'ın en yeni yatırımları arasında yer alıyor.

Moment İstanbul'da daireler 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da 100 milyon TL yatırım bedeli ile temeli atılan AC Yapı'nın en yeni projesi Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı. Projede daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor.

Moment İstanbul daire tipleri!

AC Yapı tarafından inşa edilen Moment İstanbul projesi 731 adet daire ve 12 adet mağazadan meydana geliyor. Moment İstanbul daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Moment İstanbul'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Moment İstanbul projesinde konutların yanı sıra 12 mağaza da bulunuyor. Moment İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 239 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Proje teslimlerinin 2017'de yapılması planlanıyor.

Manzara denince akla Moment İstanbul gelecek!

Lokasyon olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayına 2 dk, ve Kartal Sahiline 5 dk mesafede hayata geçirilen Moment İstanbul projesi toplam 100 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor...

Moment İstanbul görücüye çıktı!

AC Yapı'nın Kartal'ın merkezinde konumlandırdığı Moment İstanbul projesi, 18 Eylül'de düzenlenen geniş katılımlı bir basın toplantısıyla lanse edildi. Proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşacak.

Moment İstanbul fiyatları ne kadar?

AC Yapı imzası taşıyan Moment İstanbul fiyatları ne kadar sorusuna 239 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükselen projede 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor...

Moment İstanbul iletişim!

Moment İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 377 82 82 olarak belirlendi. Moment İstanbul Kartal projesinde yüzde 0,91 faiz oranıyla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor...

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim!

Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor...

Güneş Tepe İstanbul iletişim!

18 konut bloğu ve 19 ticaret ve sosyal donatı bloğu olarak yükselen projede yaklaşık 2 bin daire yer alacak. Güneş Tepe İstanbul iletişim bilgisine göre telefonu 212 322 65 65 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Kartal Moment Rezidans iletişim!

Kartal Moment Rezidans iletişim için satış ofisiyle 0216 377 82 82 numaralı telefondan irtibat kurabilmek mümkün. Banka kredili vade fırsatı sağlanan projede 44 katlı 2 blok yer alıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim!

Özyurtlar Nlogo İstanbul iletişim için 0850 460 90 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Soğanlık Moment İstanbul iletişim!

Soğanlık Moment İstanbul iletişim için 0216 377 82 82 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. Arsa alanı 10 bin 157 metrekare olarak belirtilen proje Aydos Ormanı'na 3 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Beyazhane İstanbul iletişim!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 1.380 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Beyazhane İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 544 59 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Moment İstanbul iletişim Haberi

Moment İstanbul iletişim

AC Yapı, Anadolu Yakası’nın modern yaşam merkezi Kartal’daki inşası büyük bir hızla devam eden Moment İstanbul projesindeki uygun ödeme planlarına ek olarak, şimdi iki seçenek sunuyor. İlk seçenekte, peşin alımlarda ve 10 Mayıs 2016’ya kadar geçerli yüzde 20 prim garantisinden yararlanılabiliyor. İkinci seçenekte ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanmak mümkün. 


Türkiye İş Bankası, Albaraka, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan cazip faiz oranları ile kredi olanaklarının da bulunduğu Moment İstanbul’un 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, Soğanlık Metro İstasyonu’nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı’na iki, Kartal sahil şeridine ise yaklaşık beş dakikalık mesafesiyle çok önemli bir lokasyon avantajına sahip bulunuyor. E-5 Karayolu’na da doğrudan bağlantısı bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık...