28 / 03 / 2024

Mono Terrace projesinde satışlar devam ediyor!

Mono Terrace projesinde satışlar devam ediyor!

Mono Terrace projesi, İzmirlilerin yanı sıra İstanbul, Denizli, Bursa ve yurtdışından da yoğun talep görüyor. Hakan Pehlivanoğlu "Karşıyaka, Torbalı, Narlıdere ve Güzelbahçe'de de büyük çaplı projelere imza atmak için çalışıyoruz" dedi




Mono Yapı'nın Çeşme'de tamamladığı Mono Terrace projesi, İzmirlilerin yanı sıra İstanbul, Denizli, Bursa ve yurtdışından da yoğun talep görüyor. Mono Terrace'ı 13 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını dile getiren Mono Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Pehlivanoğlu, "Sektörün ilham alacağı bir seviyede gerçekleştirdiğimiz Mono Terrace projesi 2014 yazında Çeşme'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.


Doğal vadi etkisi

Mono Terrace'ın Çeşme merkeze ve marinaya 1.5 kilometre, Ayayorgi Koyu'na 2.5 kilometre, Boyalık Sahili'ne ise yürüme mesafesinde olduğunu söyleyen Pehlivanoğlu, "Projemizde muhteşem ve eşsiz deniz manzarasını korumak adına her villa farklı açı ile konumlandırıldı. Doğal bir vadi etkisi ile Türkiye'nin en güzel koylarından biri olan Boyalık Sahili'nde güneşin doğuşunu ve batışını 270 derece açı ile izleme şansı sunuyoruz" diye konuştu. Yaklaşık 5 yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Mono Yapı'nın bugüne kadar İzmir, Aydın ve Manisa'da pekçok başarılı projeye imza attığını da vurgulayan Hakan Pehlivanoğlu, "Mono Terrace bizim ilk büyük villa projemizdi. Bundan sonraki dönemde de özellikle Karşıyaka, Narlıdere, Güzelbahçe ve Torbalı bölgelerinde büyük çaplı projelere imza atmayı hedefliyoruz" dedi.


Modern ve klasik mimari bir arada

5 bin 800 metrekare arazi üzerine inşa edilen Mono Terrace projesinin toplam 18 villadan oluştuğunu belirten Hakan Pehlivanoğlu, projenin başarılı ve tecrübeli mimar Metin Kozlu tarafından tasarlandığını söyledi. Brüt 189 metrekare ve 4+1 olan villaların her birinin 325 metrekare bağımsız bahçe alanı bulunduğuna dikkat çeken Pehlivanoğlu şunları söyledi; "9 adet ikiz villadan meydana gelen Mono Terrace Çeşme projesi modern mimari ile klasik kıyı Ege mimarisinin başarı ile sentezlenişidir. Villalarımızda kullanılan Belçika'dan getirilen cephe kaplamaları Batı Avrupa mimari etkisini, Selanik'ten getirilen çatı kiremitleri ise Akdeniz'in sıcaklığını Çeşmeye getirdi. Klasik bir unsur olan cumbayı özel olarak tasarlayarak modern bir görünüme kavuşturduk." 


Yeni Asır


Geri Dön