26 / 04 / 2024

Motorine dev zam yolda! Akaryakıtta 30 liraya ramak kaldı

Motorine dev zam yolda! Akaryakıtta 30 liraya ramak kaldı

Motorine bugün gelmesi planlanan ve iptal edilen zam, yarın itibarıyla geçerli olup tabelalara yansıyacak. İşte detaylar…



NTV’nin haberine göre; motorine, 17 Ağustos Çarşamba günü tarihinden itibaren geçerli olmak ile birlikte 79 kuruş zam bekleniyor.

Motorine gelmesi planlanan zammın ise iptal edilmesinin ardından bugün yeni zam haberi duyuruldu.

Motorin grubunda bugün yapılması beklenen 1 lira 26 kuruşluk zam, brent petrol fiyatlarının gerilemesi ile iptal edilmişti.

Yapılan yeni açıklamaya göre motorin grubunda 17 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 79 kuruş zam bekleniyor.

Bu sebep ile akaryakıt fiyatlarında 16 Ağustos 2022 bir değişiklik yaşanmazken, güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23. 18 TL’den satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 21. 16 TL’den satılıyor.

Motorine dev zam yolda! Akaryakıtta 30 liraya ramak kaldı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön