26 / 04 / 2024

MSI Stealth notebook Teknosa'da 4 bin 422 TL indirimde! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

MSI Stealth notebook Teknosa'da 4 bin 422 TL indirimde! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da MSI Stealth 15M B12UE notebooka 4 bin 422 TL indirim yapıldı. Peki, MSI Stealth notebook fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Kullanışlı notebookların arasında yer alan MSI Stealth notebook, Dünyanın en ince ve en hafif laptoplarından biri oluyor. Yeni 12.Nesil Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3060 grafikleri ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Stealth 15M, şehir modasını ince ve hafif bir tasarımla buluşturuyor. Göze batmayan kömür siyahı rengi sayesinde onu her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Okulda, işte ve oyun oynarken her anınızın keyfini Stealth 15M ile çıkarabilirsiniz. MSI Stealth notebook, Multitasking projeleriniz ve performans gerektiren oyunlar için daha önce benzeri görülmemiş bir güç artışı sunuyor.

MSI Stealth notebook Teknosa da 4 bin 422 TL indirimde! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

GeForce RTX 30 serisi GPU'lar oyuncular ve tasarımcılar için dünyanın en hızlı laptoplarına güç veriyor. NVIDIA'nın yeni RT ve Tensor çekirdeklerine ek olarak en gerçekçi ışın izleme ve NVIDIA DLSS gibi yapay zeka özellikleri için çoklu akış işlemcilerine sahip 2.nesil RTX mimarisi olan Ampere ile geliyor. Ayrıca Max-Q teknolojileri ile yapay zekanın gücünü ortaya çıkararak her zamankinden daha hızlı ve daha ince yüksek performanslı laptoplara sahip olmanıza olanak tanıyor. Oyun grafiklerinde en önemli özelliklerden biri kabul edilen Ray tracing teknolojisi, ışığın fiziksel davranışını taklit ediyor. Oyuncular ve görsel tasarımcılar için en gerçekçi görüntüleri gerçek zamanlı olarak oluşturuyor.

Peki, MSI Stealth 15M B12UE notebook fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön