28 / 03 / 2024

MSV Group İnşaat ve Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


MSV Group İnşaat ve Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altay tarafından kuruldu.



MSV Group İnşaat ve Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altay tarafından kuruldu.

MSV Group İnşaat ve Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Şirket her türlü İkamet amaçlı binaların inşaatı ile İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatını yapar. Her türlü arsa karşılığı, kat karşılığı inşaat işleri yapar, müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk yapar. 2.Her türlü yapı malzemesi ve endüstriyel maddeler ile teknik hırdavat malzeme ve mamüllerin ve her türlü makine ve aksamının yedek parçaları ile bunların tüketim malzemelerinin, demir-çelik ve diğer alaşımlardan mamül her türlü hammadde yarı mamul ve mamüllerin alım-satımını yapar, 3.Şirket her türlü demir-çelik ürünlerinin alım-satımını yapar. Konusu ile ilgili olarak ticaretini yaptığı mamullerin üretiminde kullanılan ham, yarı mamul, mamul maddeler ile araç gereçler , tezgahlar ve bunların yedek parçalarının alım-satımı, imal ve ithalini yapar, 4.Şirket konusu ile ilgili her türlü dış ticaret işleri yapar. Bu amaçla başta yapı malzemeleri olmak üzere tekstil, gıda kimyevi maddeler, plastik hammadde, cam ve cam ürünleri ithalat ve ihracatı yapar. Konusu ile ilgili olarak taşıma, depolama ve stok yönetimi konularında destekleyici faaliyetler yapar. Lojistik faaliyetler gereği araç alımı, depo ve yükleme merkezleri tesis eder. Bunların her türlü faaliyetlerini organize eder. Şirket kendi araçları ve sürücüsü ile birlikte her türlü araç ile şehir içi, şehirlerarası veya uluslararası taşımacılık yapar. 5.Konusuyla ilgili olarak yurt içinde veya yurt dışında yatırımlara girer, yabancı ortaklıklara girer. 6.Şirket konusu ile ilgili olarak her türlü ithalat ihracat pazarlama ve imalat yapar. 7.Şirket hakiki ve hükmi şahıslarla şirket teşkili ve mevcut ticari işlemlere iştirak ve söz konusu şirketlerin (aracılık yapmamak şartıyla) hisselerinin ve tahvillerinin alım-satımını yapar. 8.Şirket amacına ulaşabilmesi için lüzumlu makine ve tesisler ile gayrimenkuller inşa eder, iktisap eder, satın alır, dilediği kişi ve kuruluşlara dilediği bedelle satar, bunlar üzerinde intifa, ipotek tesisi, fek, sükna ve kat irtifakı tesis eder, idare binaları inşa eder. 9.Şirket işleri için gerekli araç ve taşıtları iktisap eder, kiralar, kiraya verir veya satar, bunlar üzerinde ayni ve şahsi tasarruflarda bulunur. 10.Şirket mallarını, gayrimenkullerini, servislerini, elemanlarını ve tüm maddi ve manevi mülkiyetini her türlü firmalara kiralar veya satar ve bu konuda sözleşmeler yapar. 11.Şirket amacı ile ilgili olarak marka, ihtira beratı, KnowHow , lisans, telif ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap eder, devir ve ferağ eder.


Geri Dön