23 / 04 / 2024

MSY Nefes'te lansmana özel fırsatlar!

MSY Nefes'te lansmana özel fırsatlar!

MSY Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen  MSY Nefes projesinde yer alan konutlar lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu. Projede satışa sunulan konutların fiyatı 749 bin TL'den başlıyor. 



MSY Yapı tarafından İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen  MSY Nefes  projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. 7 bin metrekare üzerinde 3 blok olarak inşa edilen projede 2+1,3+1,4+1 daireler yer alıyor.Projede 195 daire yer alıyor. MSY Nefes'te 7/24 güvenlik imkanını ile beraber kesintisiz enerji ve uygun aidat imkanı da mevcut.  

Nefes İstanbul Aydos Ormanı’nın yanı başında havadar yüksek konumda adalar ve Marmara Denizi manzarası yanı başında yer alıyor. 

MSY Nefes projesinde yüzde 60 yeşil alan bulunuyor. Dev proje, sahil yoluna, okullara, hastanelere deniz ulaşımına ve toplu taşıma kanallarına yakın konumda yükseliyor. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan MSY Nefes'te daire fiyatları 749 bin TL'den başlıyor.

 MSY Nefes te lansmana özel fırsatlar!

Proje içerisinde  kapalı spor alanları, çok amaçlı basketbol sahaları, kafeler, mini futbol ve voleybol sahaları, fitness salonu ve dinlenme mekanları, tematik çocuk oyun alanı, barbekü alanı, açık yüzme havuzu ve yürüyüş yolları yer alıyor. MSY Nefes projesinde bulunan daireler, güneş ışığının eve girmesi için olanak veren ve yere kadar uzanan camlarla tasarlandı. Projede bulunan evlerin balkonlarında, Aydos’un tertemiz havası ve deniz manzarası yer alıyor. 

MSY Nefes güncel fiyat listesi

MSY Nefes projesinde yer alan dairelerin fiyatları, büyüklüklere ve konut tipine göre değişiyor. Projedeki evlerin fiyatları 749 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 2 milyon 339 bin Türk Lirası'na çıkıyor. Projede 195 adet tahsisli kapalı otopark ve 3 ile 5 metrekare arasında değişen büyüklüklerde depo alanları mevcut İbrahim Karaağaç'ın mimarlığını üstlendiği MSY Nefes, 32 bin 324 metrekare inşaat alanına sahip. 

MSY Nefes te lansmana özel fırsatlar!

MSY Nefes projesi içerisinde 49 adet 2 oda 1 salon, 133 adet 3 oda 1 salon, 8 adet 4 oda 1 salon, 4 adet 4 oda 1 salon dubleks, 1 adet 5 oda 1 salon dubleks daire yer alıyor. Projede, maviyle yaşamak isteyenlere yüksek tavanlara sahip çatı dubleks ev, yeşille iç içe olmayı isteyenlere de bahçeli konut olanağı tanınıyor. Kiraz ağaçlarının bulunduğu proje konsepti ile ayrıcalıklı yaşam alanı sunuyor. 

MSY Nefes , fonksiyonel mimari tasarımıyla inşa ediliyor. Projede ulaşılabilir fiyatlarla ev sahibi olma fırsatının sunulması ile beraber yüksek prim potansiyeli de var. 

Adres: Çınardere mahallesi, 450 konutlar caddesi No:20 Msy Nefes Satış Ofisi

Telefon: 444 4 958

İletişimhttps://msyyapi.com.tr/#anasayfa

MSY Nefes'in lansmanı yapıldı!


 


Geri Dön