16 / 04 / 2024

Muammer Ketenci'nin işyerine haciz geldi!

Muammer Ketenci'nin işyerine haciz geldi!

Ünlü modacı Muammer Ketenci, icra şokuyla sarsıldı. 29. İcra Dairesi'nce Malka Estroti adına gerçekleştirilen icra işlemleri sırasında işyerine haciz geldi.



Ünlü modacı Muammer Ketenci'nin işyerine haciz geldi. Geçtiğimiz aylarda kalp krizi geçiren modacının 29. İcra Dairesi tarafından 6 kaftana el konuldu. 


Ketenci'nin işyerinden hacizedilen ürünler şu şekilde sıralandı: Bir adet kolları desenli diğer bölümleri bordo renkli kumaştan yapılmış bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet elbisenin göğüs kısmına swarovski taşlar uygulanmış dış kumaşı desenli 2 bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet siyah renkli elbisesinin önünde swarovski taşlar uzanan dış kumaşı desenli 2 bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet kol manşetleri swarovski taşlı arkası lale işlemeli elbisesi olmayan 2 bin lira değerinde kaftan, bir adet içi mavi elbiseli, kolları ve yakası fırfırlı etek bölümü nakışlı bin 500 lira değerinde kaftan, bir adet ön ve arkasına swarovski taşlar yapıştırılmış şifon kadifeden yapılmış elbisesi olmayan kaftan ve bir adet laptop ile bir adet cep telefonu...


Açık artırma üsülü ile satılacak malların toplam bedeli 13 bin 450 lira olarak belirtildi.



Sabah


Geri Dön