28 / 03 / 2024

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.



Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Törene Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Adalet Komisyonu Başkanı Bilal Saydam, belediye başkanları, Ege Bölgesi'ndeki baro başkanları ve avukatlar katıldı.


Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirterek, "85 yıllık baromuz tarihinde coşkumuz, heyecanımız, özlememiz, inancımız ve çalışma azmimiz vardı. Ancak bunları başka salonlarda, başka binalarda göstermek zorunda kalıyorduk. Bugün bu bina açılıyorsa, bu yürekler heyecanla çarpıyorsa, siz üyelerimizin ve Barolar Birliği Genel Başkanımızın sayesinde" dedi. Milli mücadeleden, insanlık tarihinden herkesin alacağı büyük dersler olduğunu belirten Feyzioğlu ise, "Böyle bir günde, neredeyse cumhuriyetle yaşıt Muğla Barosu'na bu tesisi kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Elbirliğiyle kazandırdık, hepimiz yaptık" diye konuştu.




Yeni Asır


Geri Dön