27 / 04 / 2024

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.



Muğla Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede oturan N.K.'nın Sakarya, Manisa ve Muğla'daki 111 taşınmaz mülkünün Gürcistan uyruklu L.K. ile 5 kişinin üzerine satış ve bağış yoluyla geçmesinin ardından araştırma başlattı. Habertürk'te yer alan habere göre; yapılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerin gelirleri kısıtlı olmasına karşın lüks araçlar alarak zengin bir yaşam sürmeye başladıkları belirlendi. 

Muğla Fethiye de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Soruşturma kapsamında, N.K.'nin Muğla Adli Tıp Kurumunca verilen 'algılama, hafıza, bilişsel yeti zayıflığı' raporunun olduğunun tespit edilmesi üzerine ekipler, L.K. ile F.S.M, M.A.Ş, M.S.B, H.K. ve S.U.Ş'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden, M.S.B, H.K. ve S.U.Ş. ifade işlemleri sonrasında savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. L.K, F.S.M. ve M.A.Ş'nin emniyetteki işlemlerin ardından 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan adliyeye gönderileceği belirtildi.

Kocaeli'de gayrimenkul dolandırıcılığı iddiası!


Geri Dön