26 / 04 / 2024

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 bin liralık yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.



 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayında temelini attığı ve bölgeye kazandıracağı önemli yatırımlardan birisi olan sosyal yaşam merkezi için çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların bir çok aktiviteyi gerçekleştirme imkânı bulacağı, İçerisinde çok amaçlı olarak kullanılabilen düğün salonları, kreş, atölyeler, spor salonları, dijital kütüphane, kafeterya, seminer ile sergi salonlarını barındıracak olan yaşam merkezinin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Sosyal yaşam merkezinde çalışmalar devam ederken bir diğer taraftan da isim arayışı devam ediyor. Mart ayından itibaren vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne sosyal medya, mail ve diğer yollarla çeşitli isim önerilerinde bulundu. Bu isimler arasında en çok yollanan 6 isim arasında bir oylama yapılacak.

İlk beş sırada yer alan isimler ise şöyle;

-Atakent Çağdaş Yaşam Merkezi

-Atatürk Çağdaş Yaşam Merkezi

-İsmet İnönü Çağdaşl Yaşam Merkezi

-KARYA Çağdaş Yaşam Merkezi

-Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi

-Ünal Türkeş Çağdaş Yaşam Merkezi

Belirlenen altı isimden hangisinin tesise verileceği ise anketle belirlenecek. Vatandaşlar Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Facebook sayfası üzerinden yapılacak olan ankete oy verecek tesisin ismini belirleyecek. Anket 30 Haziran tarihinde sona erecek.


Geri Dön