29 / 03 / 2024

Muhammet Mesut Toprak, Kutlugün Turizm ve Yatırım A.şž. 'yi kurdu!

Muhammet Mesut Toprak, Kutlugün Turizm ve Yatırım A.şž. 'yi kurdu!

şžirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Muhammet Mesut Toprak, Başkan Yardımcısı olarak Halil Bülent çorapçı, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ahmet şževki Aça, Atilla Öztürk ve Osman Hulusi Toprak görev yapacak



Kutlugün Turizm ve Yatırım Anonim şžirketi; Muhammet Mesut Toprak, Osman Hulusi Toprak, Halil Bülent çorapçı, Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm A.şž. ve Taypa Tekstil Giyim Sanayi ve Ticaret A.şž. tarafından Maslak"ta hayata geçirilen yeni bir şirket.

17 milyon 271 bin 307 TL sermayeye sahip şirketin sermaye dağılımı ise şu şekilde;

3 milyon 358 bin 309 TL"si Muhammet Mesut Toprak"a,
13 milyon 912 bin 997 TL"si ise Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım ve Turizm A.şž."ye ait.

şžirketin iş konusu; Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde turizme elverişli tesisler, otel, motel, kamping, mokamp, tatil köyü, kaplıca ve termal tesisleri gibi konaklama tesislerini, restoran, kafeterya, spor sağlık ve sosyal hizmet tesisleri, gazino, gece kulübü, pastane, sinema salonu gibi eğlence tesislerini kurmak, inşa etmek, ettirmek tamamen veya kısmen satın almak, işletmek, işlettirmek veya kiralamak kiraya vermek kamudan arazi ve menkul kiralamak, restore etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Kutlugün Turizm ve Yatırım Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Muhammet Mesut Toprak, Başkan Yardımcısı olarak Halil Bülent çorapçı, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Ahmet şževki Aça, Atilla Öztürk ve Osman Hulusi Toprak görev yapacak.

Adres: Büyükdere Caddesi-Maslak
Tel: 0212 276 01 00


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön