24 / 04 / 2024

Muharrem Kasapoğlu: İzmir'in statları hızla ilerliyor!

Muharrem Kasapoğlu: İzmir'in statları hızla ilerliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gazetecilerle bir araya geldi ve statta incelemelerde bulundu.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de yapımı hızla süren Alsancak Stadı ile Göztepe'nin stadı olan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni inceledi ve durumlar hakkında bilgi aldı. Kasapoğlu'na ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile AK Parti  İzmir  Milletvekilleri Binali Yıldırım, Alpay Özalan, Mahmut Atilla Kaya ve Ceyda Bölünmez Çankırı da eşlik etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gazetecilerle konuşan Kasapoğlu, 2002 yılından beri pek çok alanda olduğu gibi sporda da önemli yatırımlar düzenlediklerini ifade etti.

Futbol dışındaki branşlarda da birçok tesisin Türkiye'de inşa edildiğini söyleyen Kasapoğlu, "Dünya ile rekabet edebilecek, tam donanımlı tesislerimiz var. Hamdolsun bu tesisleşmeyi spordaki başarıyla daha yukarılara taşıyarak taçlandırıyoruz." dedi.

Tesislerin kullanımının her geçen gün arttığını ifade eden Kasapoğlu, "İnşallah bugün milli maçımızda İzlanda'yı yenerek, EURO 2020'ye hep birlikte katılmanın başarısını kutlayacağız." açıklamasında bulundu. 

Bakan Kasapoğlu, Alsancak Stadı'nın Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin son durumuyla bilgi aldıklarını söyleyerek "Gerek Göztepe gerek diğer takımlarımız çok şanslılar. Edindiğimiz gözlemler, statların inşaatının hızlı bir şekilde ilerlediği ve sona yaklaşıldığı. Bu anlamda İzmir halkımıza, İzmirli sporseverlere hayırlı olsun diyorum." şeklinde konuştu. 

- Açılış, Göztepe-Beşiktaş maçında

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da Göztepe'nin önce Süper Lig'e, şimdi de evine döndüğünü kaydetti.

Karşıyaka ve Atatürk stadyumları hakkında çalışmalardan bulunacağını söyleyen Yıldırım, İzmir'de Cumhuriyet ile yaşıt, hatta önce kurulan takımlar bulunduğunu ifade etti.

Yıldırım, "Geçmişte büyük başarılara imza atmışlardır. Bugün süper şehir İzmir’in Süper Lig'de temsilcisinin Göztepe olması biz İzmirlileri ziyadesiyle mutlu ediyor. Başkana, teknik arkadaşlara, futbolculara teşekkür ediyoruz." dedi.

Stadın yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Yıldırım, "Ocak ayının 26'sında Süper Lig'deki Göztepe-Beşiktaş maçında buluşmak üzere. Hayırlı uğurlu olsun diyorum." dedi.


Geri Dön