11 / 05 / 2024

İzmir stat inşaatı

İzmir stat inşaatı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gazetecilerle bir araya geldi ve statta incelemelerde bulundu.

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Rize'deki stat inşaatı mahalleyi kaydırdı! 

Rize Kendirli Beldesi'nde stat inşaatı bir mahallenin kaymasına sebep oldu. Mahalledeki evler yan yatmaya başladı. 

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü hakkında açıklamalar yaptı. Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek diye konuştu. 

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Çimento fiyatları 10 inşaat firmasına soruşturma kararı getirdi!

İzmir'de inşaat firmaları, müteahhitler ve hazır beton firmaları arasında uzun süre sorun olan çimento fiyatları tartışmalarının ardından Ocak ayında gelen cezaların ardından 10 firma için soruşturma kararı alındı.

Fikret Orman stat inşaatına odaklandı!

Beşiktaş yönetimi, futbol takımını çok olumsuz etkileyecek işler yapıyor. Beşiktaş Başkanı takımın şampiyonluğuna değil, stat inşaatına odaklı. Futbolla ilgili tek bir laf etmiyor, varsa yoksa stat.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Alsancak Stadı'nda inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Karşıyaka ve Göztepe statlarına karşı olan Başkan Kocaoğlu, yıkımı tamamlanan Alsancak Stadı'nın Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devri için 95 gündür adım atmadı. Böyle olunca stat inşaatı başlatılamadı

İzmir stat inşaatı Haberi

İzmir stat inşaatı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de yapımı hızla süren Alsancak Stadı ile Göztepe'nin stadı olan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ni inceledi ve durumlar hakkında bilgi aldı. Kasapoğlu'na ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile AK Parti İzmir Milletvekilleri Binali Yıldırım, Alpay Özalan, Mahmut Atilla Kaya ve Ceyda Bölünmez Çankırı da eşlik etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gazetecilerle konuşan Kasapoğlu, 2002 yılından beri pek çok alanda olduğu gibi sporda da önemli yatırımlar düzenlediklerini ifade etti.

Futbol dışındaki branşlarda da birçok tesisin Türkiye'de inşa edildiğini söyleyen Kasapoğlu, "Dünya ile rekabet edebilecek, tam donanımlı tesislerimiz var. Hamdolsun bu tesisleşmeyi spordaki başarıyla daha yukarılara taşıyarak taçlandırıyoruz." dedi.

Tesislerin kullanımının her geçen gün arttığını ifade...