19 / 04 / 2024

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.



Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından İngiltere'de yaptırıma uğrayan Chelsea'nin sahibi Rus milyarder Roman Abramovich, kulübü satışa çıkardığını duyurdu. Bu haberin ardından  Türk iş insanı Muhsin Bayrak harekete geçti. 

Tele1'deki habere göre Bayrak, İngiliz devini satın almak için Abramovich'e ilk teklifi götüdü. Bayrak, “Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız. Türk bayrağını yakında Londra’da dalgalandıracağız” diye konuştu. 

Muhsin Bayrak Chelsea yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Bayrak, “Biz teklifimizi yaptık. Dünyada yaşanan Rusya ve Ukrayna savaşından dolayı Türkiye’yi güvenli buldukları için satış sonrası paranın büyük kısmını Türkiye’de almak istiyorlar” diye konuştu. 

Yatırımlarının Türkiye ile birlikte Yunanistan, İtalya, Almanya, İngiltere ve İspanya’da ağırlık kazandığını dile getiren Muhsin Bayrak, satın alma süreciyle ilgili şunları söyledi;

“Roman Abramovich 2003’te satın aldığı Chelsea’yi satacağını kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile doğruladı. Holding Avukatlarımız ile Roman Abramoviç’in avukatları Chelsea’nin satış sürecine girdiği ilk günden beri irtibatta. Pazarlık sürecinin sonuna gelindi ve yakında imzayı atmayı planlıyoruz. Bu satışın Türkiye için de önemi çok büyük.”

Muhsin Bayrak kimdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön