19 / 04 / 2024

Muhteşem kampanya başladı! Elektrik faturasına 50 TL indirim

Muhteşem kampanya başladı! Elektrik faturasına 50 TL indirim

Artan faturaları için Kuveyt Türk Katılım Bankası'ndan bir kampanya geldi. Buna göre talimatları yapan banka üyeleri 50 TL daha az fatura ödeyecek. 



Kuveyt Türk Katılım Bankası, artan fiyatlara karşı müşterilerinin yanında olduğunu göstererek yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. 
                            
Banka, elektrik faturalarının ödenmesine ilişkin konunun ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşmış durumda. Banka, “otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası” başlığı altında kampanyayı başvurulara açıyor.     Yeni kampanyaya göre ay sonuna kadar bankadan hesap açtıran ve en az 2 otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm müşterilere, 50 TL tutarında Altın Puan ödemesinin yapılacağı duyurmuş durumda.            
            


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön