26 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Toplam 192 adet daireden meydana gelen proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.



Daire büyüklüklerinin minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak belirlendiği projede fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de yükselen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 192 adet daire yer alıyor. 


Ödeme seçenekleri kapsamında projede peşin fiyatına taksit farksız 36 ay taksitlendirme imkanı sağlanan proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesinde 6 adet ticari alan ve 9 adet ofis de yer alıyor. Teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede dairelerin fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Sosyaş kullanım alanları arasında projede kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu bulunuyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında proje Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yükseliyor.Projedeki dairelerin Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesi bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön