29 / 03 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 192 adet daire bulunuyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon bilgisi 444 70 16 olarak belirlendi.



İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri minimum 91 metrekare, maksimum ise 204 metrekare olarak belirlendi.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı ve açık yüzme havuzları, buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, mini sinema salonu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, şok havuzu bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede ödeme planı kapsamında peşin fiyatına taksit farksız 36 ay taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yükselen proje ulaşım bilgileri kapsamında Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cephesine dairesi bulunuyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projedeki daireleirn fiyat listesi kapsamında projede daireler 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim!

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön