24 / 04 / 2024

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Kadıköy - Göztepe bölgesinde inşa edilen projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.



Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen Muhteşem Yeniyüzyıl Evleri Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta bulunuyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.


Dairelerin alanları 91 metrekare ile 204 metrekare arasında farklılık gösteren Muhteşem Yeniyüzyıl Kadıköy'de 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis yer alıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları fiyatları!

Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına cepheli Göztepe Muhteşem Yeniyüzyıl daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl sosyal yaşam alanları içerisinde; meyve bahçesi, kapalı ve açık yüzme havuzları, mini futbol, basketbol, tenis sahaları, yürüyüş parkuru, kamelya alanı, buhar odası, şok havuzu, oyun parkı, çocuk yüzme havuzu, SPA, fitness center, hamam, sauna, kapalı otopark, mini sinema salonuna yer veriliyor. 


Muhteşem Yeniyüzyıl satış ofisi iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön