28 / 03 / 2024

Müjdeli haber! Destek ödemesi hesaplara yatıyor!

Müjdeli haber! Destek ödemesi hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli binlerce vatandaşı ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Pakdemirli, 124 milyon 500 bin TL destek ödemesinin hesaplara aktarılmaya başlandığını açıkladı.



Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından, 124 milyon 500 bin TL destek ödemesinin hesaplara aktarılmaya başlandığı aktarıldı.

Müjdeli haber! Destek ödemesi hesaplara yatıyor!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "124 milyon 500 bin TL destek ödemesi hesaplara aktarılmaya başlandı. Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi kapsamında 65 milyon 733 bin TL, Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında 48 milyon 642 bin TL, Lisanslı Depolarda Ürün Depolama Kira Desteği kapsamında 10 milyon 123 bin TL, toplamda 124 milyon 500 bin TL'lik destek ödemesini hesaplara aktarmaya başladık. Hayırlı bereketli olsun" dedi.

Müjdeli haber! Destek ödemesi hesaplara yatıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli duyurdu: Bugün ödemeler başlıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yarın ödemeler hesaplarda!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli açıkladı: Yüzde 100 artış olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön