26 / 04 / 2024

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.



Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk 26.5 milyon TL'ye satışa sunuldu. 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Murat-Arzu Atabarut çiftini Beykoz'daki yalılarını satışa çıkardığını yazdı.

İşte Bülent Cankurt'un 'Köşkleri 26.5 milyona satışta' başlıklı yazısı...

Dillere destan evlerini dizi çekimlerine kiraya vermek, son yıllarda sosyetede ciddi bir kazanç kapısı haline gelmişti! Ancak dizi setlerine dönüşen sosyetenin evleri bir biri ardına satışa çıkmaya başladı.

Önce Feryal Gülman, dizlere kiralayarak ciddi bir para kazandığı yalısını satışa çıkardı. Şimdi de Murat-Arzu Atabarut çiftinin dizilere kiraya verdiği köşklerini satışa çıkardıklarını öğrendim. Ünlü mimar Murat Atabarut, 23 yıl önce kendi tasarlayıp inşa ettiği, Beykoz'da orman içinde 8 odası, 2 salonu olan dillere destan köşkü, 26.5 milyon liraya satılığa çıkardı.

35 BİN DOLAR KİRA ALIYORLARDI

Murat Atabarut, köşklerini, Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un başrolleri paylaştığı 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralamış ve aylık 35 bin dolar aldığı konuşulmuştu. Gözü gibi baktıkları köşklerinden vazgeçip Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı bir eve taşınan Atabarut çifti, daha sonra da köşklerini 'Ölene Kadar' ve 'Kayıtdışı' dizilerine kiraya vermişti. Dizi yapımcıları, halen villa, yalı ve köşk sahibi sosyetik isimlerin yüzünü güldürmeye devam ederken, Atabarut çiftinin, böylesi ciddi bir gelirden vazgeçip köşklerini niye satmak istediğini çok merak ettim doğrusu!

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!


Geri Dön