20 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan sosyal konut müjdesi!

Murat Kurum'dan sosyal konut müjdesi!

Sosyal konut yatırımlarıyla da ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı proje çerçevesinde 2022 yılında sosyal konut projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.



Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Karabük'e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk olarak Valiliği ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut, altyapı yatırımları, iş alanlarının yapılması gibi birçok adım attıklarını dile getirdi.

Bu çerçevede şehirdeki riskli yapıların dönüşümü için belediyeyle ortak projeler hayata geçirdiklerini kaydeden Bakan Murat Kurum, bu kapsamda şehir genelinde pek çok projeyi yerinde hayata geçirdiklerini söyledi.

Murat Kurum dan sosyal konut müjdesi!

"Sosyal konut projelerimize devam edeceğiz"

Sosyal konut yatırımlarıyla da ilgili önemli açıklamalar yapan Bakan Murat Kurum: "İl genelinde 1025 bağımsız bölümü riskli olarak belirledik ve 1023 bağımsız bölümün de yıkımını gerçekleştirdik. Bu anlamda da vatandaşlarımıza kira, taşınma yardımı, kamulaştırma yardımı gibi birçok desteği de verdik. Vermeye de devam ediyoruz. İl ve ilçelerin konut ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla da sosyal konut projelerimize devam edeceğiz. Bu kapsamda Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı proje çerçevesinde 2022 yılında sosyal konut projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz."

TOKİ'den 3 bin 72 yeni konut geliyor!

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Enflasyona karşı konuta talep artıyor!


Geri Dön