25 / 04 / 2024

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Murat Oktay, Koray GYO Genel Müdürü oldu!

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atanmasına, kendisine imza yetkisi verilmesine karar verildi. 



Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) görev değişikliği ve ataması hakkında açıklama yaptı. 

Ahmet Oktay Karaata Koray GYO'dan ayrıldı
Koray GYO'nun 17 Mayıs 2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, şirketin genel müdürü Ahmet Oktay Karaata'nın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle mevcut A grubu imza yetkisinin aynı tarih itibariyle iptal edilmesine karar verildi.

Murat Oktay yeni genel müdürü oldu
Ahmet Oktay Karaata'nın yerine Murat Oktay'ın şirketin genel müdürü olarak atandı ve kendisine 30 Mart 2021 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile görev ve kapsamı ile grupları belirlenen 1 numaralı Yönetim Kurulu İç Yönergesi'ndeki yetkiler dahilinde A grubu imza yetkisi verildi. 

Koray GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin 17.05.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Şirketimiz Genel Müdürü Sn. Ahmet Okay Karaata'nın 17.05.2021 tarihi itibariyle kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle mevcut A grubu imza yetkisinin aynı tarih itibariyle iptaline, yerine Sn. Murat Oktay'ın 17.05.2021 tarihi itibariyle Şirketimiz Genel Müdürü olarak atanmasına ve kendisine 30.03.2015 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile görev ve kapsamı ile grupları belirlenen 1 numaralı Yönetim Kurulu İç Yönergesi'ndeki yetkiler dahilinde A grubu imza yetkisi verilmesine karar verilmiştir.

Ahmet Oktay Karaata kimdir? 


Geri Dön