26 / 04 / 2024

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Yatırımda doğru adres hayati önem taşıyor. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor" diye konuştu.



Birikimi olanlar için 'garantili yatırım aracı' olarak gayrimenkul gösteriliyor. Faizde tutulan para, reel olarak fazla kazandırmıyor. Tüm dünyada para ve sermaye piyasaları çalkantılı dönemden geçerken, insanlar kendilerini garantiye almak için tasarruflarını gayrimenkule yönlendiriyor. İnşaat sektörü ise yatırım için en karlı alanlardan biri olmaya devam ediyor. Yatırımcının kafasında ise "konut, mu, ofis mi? Hangisi daha düzenli ve fazla gelir getirir?" sorusu var. 


"KİRAGELİRİSİ YÜKSEK" 

Regnum Sky Tower ortaklarından Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat özcan, "Yatırım amaçlı alman ofis, konuta göre yüzde 200'e varan oranda daha fazla kar sağlıyor. Ankara'daki lüks projelerde 350-500 bin TL aralığında satın alman 1 + 1 dairelerden 750-bin 500 TL arasında kira geliri elde edilebilirken, aynı fiyata alınabilen lüks ofisleri 2-3 bin TL aralığında kiraya vermek mümkün" dedi. "Trendleri incelemeliler" Yatırımcılara yeni nesil inşaat trendlerini yakından izlemelerini öneren Özcan, "Regnum Sky Tower, Ankara'nın öncü ofis projesi olacak. Dünyada gelişen iş yaşamının giderek entegre olduğu 'mutlu ofis' konsepti ve çalışan yaşam konforunu ön plana çıkaran projeler, ofis yaşamının geleceği olacak. Bu nedenle yatırım yapmayı düşünen girişimciler modası geçmiş, geleceği olmayan binalara yatırım yapmak yerine, gelişen dünyanın trendlerini incelemeli" dedi. 



 Habertürk Ankara


Geri Dön