27 / 04 / 2024

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.



İstanbul Bayrampaşa’da Caprice Gold ve Caprice Malpler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişilerin olduğu Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, iş insanı Osman Kaan ve eşi Nebahat Kaan’ın da olduğu belirlendi.

Hürriyet Gazetesi'nden Ayşegül Usta'nın haberine göre; duruşmaya Abdurrahman Kaan’ın da arasında olduğu 18 müşteki ile tutuksuz yargılanan sanıklar Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut katılım gösterdi.

Capris Gold projesinden 18 devre mülk aldıklarını söyleyen Abdurrahman Kaan, “Toplam 750 bin TL ödedim. Kira bedeli almadım” dedi. Osman Kaan ve eşi Nebahat Kaan ise 1 milyon TL karşılığında 30 devre mülk aldıklarını, tapularının verildiğini ancak kira geliri almadıklarını söylediler. Fadıl Akgündüz ise, “Şu an ülkenin bozuk ekonomik durumundan dolayı ve dövizin aşırı yükselmesinden kaynaklı olarak bekleme süreci içerisindeyiz. Projeyi tamamlamak için yeni yatırımcı aramaktayız. Bunun için de yurtdışı çıkış yasağımın kaldırılmasını talep ediyorum” diye konuştu.

Jet Fadıl mağdurları nasıl kandırıldıklarını anlattı!


Geri Dön