18 / 04 / 2024

MÜSİAD Malatya İnşaat Sektör Kurulu toplantısı gerçekleşti!

MÜSİAD Malatya İnşaat Sektör Kurulu toplantısı gerçekleşti!

MÜSİAD Malatya Şubesi İnşaat Sektör Kurulu toplantısının bu ay ki konuğu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu. Toplantıda Yeşilyurt ilçesinde devam eden projeler ve öne çıkan sorunlar görüşüldü.



MÜSİAD Şubesinde düzenlenen toplantıya, Başkan Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği(MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Yönetim kurulu üyeleri ile İnşaat Sektör Kurulu üyeleri katıldı.


Malatya’daki İnşaat sektörü ile alakalı sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda Yeşilyurt ilçesinde devam eden projeler ve öne çıkan sorunlar görüşüldü. Yeşilyurt Belediyesi birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda ilk olarak söz alan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, her ay düzenli olarak gerçekleştirilen sektör toplantılarında bu ay inşaat sektör kurulu toplantısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat’ın katıldığını ifade ederek, Yeşilyurt’ta inşaat sektörü ile ilgili bir çok konuyu başkan ile değerlendirme fırsatı yakalayacaklarını söyledi.


İnşaat sektöründe Malatya’da yoğun bir üye sayılarının bulunduğunu dile getiren Balin, kentte daha güzel çalışmalar yapmak adına bu tür toplantıları önemsediklerini belirtti. Balin, sivil toplum kuruluşları olarak belediyelerle ortak yapılacak her çalışmayı önemsediklerini belirten Başkan Polat’a toplantıya katılmasından dolayı teşekkür etti.


Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD’ın kent ekonomisi adına önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade ederek “Kentimize katkı sağlayacak sivil toplum kuruluşları ile birlikteyiz. Görevimiz onların önünü açmak ve onlarla birlikte projeleri takip etmektir" dedi.


Polat, uzun süredir Yeşilyurt bölgesinde inşaat sektörünü yakından ilgilendiren Mania planı konusunda sorunun çözüldüğünü ifade ederek, kısa sürede bu sorunun da ortadan kalkacağını söyledi. Karakavak Mahallesi’nde şuuyulandırmanın tamamlandığını da belirten Polat, kararın belediye de ilana çıktığını ve sonrasında ise çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Göreve geldikten sonra Yeşilyurt’un modern ve gelişmiş bir ilçe olması adına ekip olarak çalıştıklarını aktaran Polat, hayata geçirdikleri projeler hakkında da üyelere bilgiler aktardı. Çevre düzenlemelerinin yanı sıra temizlik ve park projeleri ile Yeşilyurt’un daha temiz ve güzel bir ilçe olmadı adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Polat, önümüzdeki günlerde de hayata geçirecekleri projeler ile Yeşilyurt’u kalkındıracaklarını söyledi.Toplantı daha sonra soru cevap kısmı ile devam etti.


Malatya Söz Gazetesi


Geri Dön