25 / 04 / 2024

Müslüm Boynukısa Hasoğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Müslüm Boynukısa Hasoğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

2013 yılı başında Satış Müdürü olarak Deniz Ömür’ü kadrosuna katan Hasoğlu Yapı, son olarak da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Müslüm Boynukısa’ yı getirdi...




Güvenilirliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu yapılara imza atan Hasoğlu Yapı, yönetim kadrosuna yeni isimleri dahil ederek altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. 2013 yılı başında Satış Müdürü olarak Deniz Ömür’ü kadrosuna katan Hasoğlu Yapı, son olarak da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Müslüm Boynukısa’ yı getirdi.                                                  


Hasoğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Müslüm Boynukısa, Marmara Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitimini tamamladıktan sonra, dünyanın önde gelen şirketlerinde satış ve denetim üzerine eğitimler almış ve son olarak Nestle Waters&Erikli’de Satış ve Denetim Birimlerinde görev yapmıştır.                                



Boynukısa, Hasoğu Yapı bünyesinde satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek, Hasoğlu Yapı markasını yeni stratejilerle pazarda daha ileriye taşıyacak ve Pazar payını artırıcı faaliyetlerde bulunacaktır. Boynukısa, yeni görevi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hasoğlu Yapı ulusal ve global arenada gayrimenkul sektörüne önemli projeler kazandırmış bir şirkettir. Benim için bu 26 yıllık tecrübenin getirdiği profesyonelliğin içerisinde yer almak tabii ki heyecan ve gurur verici diyebilirim. Newista Residence projesi de aslında tam olarak bu 100’e yakın proje ve tecrübenin hayat bulduğu yerdir diyebiliriz.”


Boynukısa, Hasoğlu Yapı’nın yeni dönemdeki hedeflerini de şöyle açıkladı:

1-Gerekli altyapının güçlendirilmesiyle farklı ve başarılı kampanya ve projeler yapılmasını sağlayarak pazar payının artırılması ve şirketin hızlı büyüme trendinin devam ettirilmesi,



2- Hasoğlu Yapı’nın misyon ve vizyonu tamamlayıcı satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürerek, bu büyük aileye katılacak her yeni ev sahibinin mutlu, konforlu ve kaliteli bir yaşam sürdüğünden emin olmaktır. Çünkü Hasoğlu Yapı yaşamı estetik, kalite ve sanata dönüştüren bir firma ve bilinen bir markadır ve hep altını çizdiğimiz gibi, “Yaşam alanları inşa etmenin büyük sorumluluğu” tüm ticari hesapların üstünde tuttuğumuz Hasoğlu Yapı’nın

vazgeçilmez prensibidir.




Hasoğlu Yapı hakkında:

Hasoğlu Yapı, gayrimenkul geliştirme, inşaat-taahhüt, finansman, enerji ve madencilik alanlarında faaliyet gösteren bir Hasoğlu Grup kuruluşudur. 1986 yılında Gaziantep’te Sever İnşaat adı altında başlayan Hasoğlu  Yapı, bugün hem yurt içinde hem de yurt dışında 100’e yakın projeyi hayata geçirmiştir. Konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, eğitim kurumu, hastane gibi birçok farklı alanda yüksek kalite standartlarında projelere imza atmış olan Hasoğlu Yapı bugün bini aşkın çalışanı ile, alt yükleniciler ve çözüm ortaklıkları da dâhil edildiğinde 10.000’den fazla kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam sağlamaktadır.


Hasoğlu Yapı tüm faaliyetlerini; ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleri çerçevesinde “insana ve doğaya saygı” ilkesiyle sürdürmektedir. “Yaşam alanları inşa etmenin büyük sorumluluğu” tüm ticari hesapların üstünde tuttuğumuz Hasoğlu Yapı’nın vazgeçilmez prensibidir. Daha fazla bilgi için lütfen: www.hasogluyapi.com adresini ziyaret ediniz.



Geri Dön