19 / 04 / 2024

Muş'ta belediye ekipleri yolları açmak için hummalı bir çalışma başlattı!

Muş'ta belediye ekipleri yolları açmak için hummalı bir çalışma başlattı!

Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, kentte 2 günden bu yana devam eden kar yağışının etkisini yitirmesiyle birlikte kent merkezinde hummalı bir çalış ma başlat tı...



Ulaşımın aksamaması için dün akşam saatlerinden itibaren başlayan temizlik çalışmaları, sabaha kadar devam etti.


Yapılan çalışma sonrası şehir içi tüm yollar ulaşıma açılırak, toplanan kar kütleleri kamyonlarla şehir dışına taşındı.


Belediye Başkanı Vekili Hakim Kılıç, gazetecililere yaptığı açıklamada, kentte ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, kent merkezindeki tüm yolların ulaşıma açık olduğunu ancak yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Ulaşımın rahat şekilde sağlanması için gece gündüz demeden tüm personelin özveriyle çalıştığını vurgulayan Kılıç, karla mücadele ekiplerine teşekkür etti.


Belediye Temizlik İşleri Müdürü Fahrettin Algan ise kar yağışının ardından kent merkezindeki tüm yolların ulaşıma kapandığını bu nedenle ekiplerin sabaha kadar karla mücadele çalışması yaptığını ifade etti.


Çalışmaların 5 kepçe, 3 greyder ve 3 kazıcı kepçe ile çift vardiya olarak sürdüğünü anlatan Algan, en büyük sorunu yol kenarına park eden araçların oluşturduğunu, vatandaşların bu konuda daha duyarlı davranması gerektiğini dile getirdi. 


AA


Geri Dön