27 / 04 / 2024

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.



Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık devletin ilgili kurumlarının Yomra'da gerçekleştirilecek olan her çalışmaya ellerinden gelen tüm katkıları vereceklerini belirtti. Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti.

Güne Bakış Gazetesi'nden Enis Yıldırım'ın haberine göre, devletin ilgili kurumlarının Yomra'da yapacağı her çalışmaya ellerinden gelen tüm katkıları vereceklerini belirten Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, 'Gerek dal-çık inşaatı, gerekse altyapı çalışmaları Kaşüstü'nde hayatı zorlaştırmaktadır. Ancak bunlar yapılması gereken işlerdir. Bunlar olmadan modern bir şehir olamayız. Ulaştırma Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesine bu çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Seçim kaybedenlerin bu kurumları suçlaması doğru değil. İnsanlar siyasi ihtirasları için iş yapanları taşlamamalı. Seçim kaybedenler, mensubu oldukları siyasi parti tarafından yönetilen kurumların çalışmalarını karalayacağına, dere yataklarına döktükleri hafriyatlara, göz yumdukları kaçak katlara, ruhsatsız yapılara, birilerine peşkeş çekilen Yomra halkının arazilerine baksınlar.' dedi.

Bıyık sözlerine, 'Kim Yomra'ya bir çivi çakmışsa ben teşekkür ediyorum. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na da seçim sürecinde bol bol iftira attılar. Şimdi de iftira atmaya devam ediyor. Aynı partiye mensup oldukları Ulaştırma Bakanı Sayın Mehmet Cahit Turhan'a da sataşmaya başladılar şimdi... Bunlar doğru şeyler değil. Ben Sayın Gümrükçüoğlu'na da, Sayın Turhan'a da, Yomra eski Belediye Başkanına da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Ben kavga için değil, huzur için seçildim. Yomra'yı insanların huzurla yaşadığı şehir yapmak için var gücümle çalışacağım' şeklinde devam etti.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!


Geri Dön