19 / 04 / 2024

Mustafa Çelik: Kayseri’nin denizi Erciyes gibi marka olacak!

Mustafa Çelik: Kayseri’nin denizi Erciyes gibi marka olacak!

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi...




AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, Mevlana Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu. Çelik, ”Sosyal hayatın merkezi yapacağımız Kayseri’nin Denizi’ni Erciyes gibi gerçek değerine kavuşturacağız.” dedi. 


Mevlana Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla da buluşan AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, “Gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh bizi duygulandırdı. İnşallah 30 Mart’tan sonra da biz bu teveccühe layık olmak için söz verdiğimiz gibi bütün gücümüzle çalışıp projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.” diye konuştu.


Mevlana Mahallesi sakinlerine hazırladığı projelerini anlatan Mustafa Çelik, toplumun her kesimini ilgilendiren projelerle vatandaşın önüne çıktıklarını belirterek, “Yamula Barajı sosyal hayatı renklendirecek en önemli projelerimizden biri. Kayseri’nin Denizi’ni sosyal hayatın merkezi yapacağız. Öncelikle mevcut yolların kalite standartlarını yükselterek Kayseri’nin Denizi’ne ulaşım kolaylıklarını artıracak Erciyes gibi marka yapacağız.” şeklinde konuştu.


Yamula Barajı’nı çok daha farklı projelerle değerlendireceklerini vurgulayan Mustafa Çelik, “Mevcut yol yerleşim alanlarının içinden geçiyor. İnişi, çıkışı, virajı da çok ve uzun. Yeni planladığımız yolu Erkilet’in hemen üzerinden, Bekir Başkan’ın yaptığı Sahil Yolu’yla birleştireceğiz. Böylece insanlarımız baraja çok daha kısa ve kolay bir şekilde ulaşacak. O zaman Yamula Barajı, Erciyes Dağı gibi gerçek değerini bulacak. Sahil Yolu boyunca rekreasyon alanlarında parklar, bahçeler, piknik alanları, çocuk oyun sahaları, kamp yerleri ve bungalov evler yapacağız. Kayserililer deniz kenarında bir piknik yapıp dönmek yerine 1-2 gün şehir stresinden kaçıp, enerji depolayıp, dinlenerek evlerine gelebilecekleri mekanlar oluşturacağız. Şeker Fabrikası’nın yanındaki Keykubat Tepesi’ni de Kent Ormanı haline getireceğiz. Keykubat Kent Ormanı’nda parklar, bahçeler, piknik alanları, çocuk oyun sahaları yapacağız. Şehrin tam ortasında dinlenebileceğiniz geniş ve büyük bir yeşil alanı da insanlarımızın hizmetine sunacağız.” şeklinde bilgi verdi.



Akit Haber


Geri Dön