24 / 04 / 2024

Mustafa Dündar: Osmangazi'nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Mustafa Dündar: Osmangazi'nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yeni dönem hedeflerinin Osmangazi ' ye hizmetin en iyisini getirmek olduğunu belirten Başkan Dündar, Osmangazi ' nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü belirtti...



Yeni dönem hedeflerinin Osmangazi'ye hizmetin en iyisini getirmek olduğunu belirten Başkan Dündar, ilçedeki sorunların çözümü aşamasında muhtarların yol göstericileri olduğunu söyledi. 

Osmangazi mahalle muhtarları, Başkan Mustafa Dündar'ın Sukaypark'ta verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Bu dönem çalışmalarını, İnsan' ve 'Şehiı-' hedefi doğrultusunda şekillendireceklerini, son yıllarda yürütülen çalışmalarla sosyal belediyecilik anlamında ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Dündar, "Bu dönem, özellikle çocuklara, gençlere yönelik projelerden başlayarak, Osmangazi'de yasayan vatandaşlarımızın tamamına yönelik projeleri bir bir gerçekleştireceğiz, insanımızın dışında şehirde öncelikli hedeflerimizden bilisi. Şehrin güzelliği, mimarisi ile kültürü ile o dönemin düşüncesini, zenginliğini oıtaya çıkartıyor. Bizler de, geçtiğimiz dönem mimarlara tanıdığımız özgürlükle, kentimizde birçok farklı mimari eseri halkımızın hizmetine sunduk. Bu dönem ise asıl hedefimiz kentsel dönüşüm. Şu an, Osmangazi'nin en az 10 farklı bölgesinde de kentsel dönüşüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 


BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ


Osmangazi'ye hizmet etmiş ve etmeye devam eden tüm muhtarlarla aynı sofra etrafında buraya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Mustafa Dündar, "Muhtarlarımız olmak üzere, mahallelerdeki hemşerilerimizin önerileri bizlerin yol haritası oldu. Birlikte doğru çözümler ürettik. Aynı çalışmaları bu dönemde yapmayı sürdüreceğiz" dedi. Osmangazi Kaymakamı Necdet Türkeı- de Osmangazi Belediyesinin yaptığı hizmet ve yatırımlarla Türkiye'ye örnek olmuş bir belediye olduğunu belirtti. 


Yeni Dönem





Geri Dön