25 / 04 / 2024

Mustafa Hamarat: Karadeniz-Akdeniz yolu bu bölge için çılgın projedir!

Mustafa Hamarat: Karadeniz-Akdeniz yolu bu bölge için çılgın projedir!

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Karadeniz - Akdeniz yolu bu bölge için çılgın bir projedir. Bizi yolsuzlukla itham edenler gelsinler buralardaki çalışmaları görsünler” dedi...




AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Karadeniz-Akdeniz yolu bu bölge için çılgın bir projedir. Bizi yolsuzlukla itham edenler gelsinler buralardaki çalışmaları görsünler” dedi.


AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Mesudiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsa Gül ile beraber Karadeniz'i Akdeniz'e bağlayacak olan Karadeniz-Akdeniz yolunda incelemelerde bulundu.


Milletvekili Mustafa Hamarat, incelemelerden sonra yaptığı değerlendirmede, “Bizi yolsuzlukla itham edenler gelsinler buralardaki çalışmaları görsünler. Bu proje Ak Parti iktidarının bu yöremiz için uygulamaya koyduğu çılgın projelerden biridir. Bu çalışmalar bizim vatandaşımıza ne kadar önem verdiğimizi göstermektedir. İnşallah bu proje bitirildiğinde İç Anadolu Bölgesi bu güzergahtan sahile inecek ve bölgemiz sapa bir yer olmaktan kurtulup daha cazip bir konuma gelecektir” diye konuştu.



Doğu Rehberi


Geri Dön