24 / 04 / 2024

Mustafa İnce kimdir?

Mustafa İnce kimdir?

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce kimdir? Mustafa İnce, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa İnce, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa İnce...



Mustafa İnce kimdir?

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1965 yılında Güzelbahçe'nin Yaka Mahallesi'nde doğdum.


İlk ve orta öğrenimimi Güzelbahçe’de, lise öğrenimimi ise Karataş Lisesi’nde tamamladım. 1987 yılında Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi , Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nden mezun oldum.


Askerlik görevimi  Ankara  Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tamamladım. 1992 yılında Narlıbahçe CHP İlçe örgütüne üye oldum. 1999 yılında CHP’den Güzelbahçe Belediyesi Meclis üyeliği yedek listesine yazıldım.


2003 yılında yedek listeden meclis üyeliğine girdim. 2004 yılı seçimlerinde CHP’den ikinci sıradan meclis üyesi oldum.


2009 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkanı  seçildim.


Her dönem her zaman CHP örgütüyle ilçemde, ilimde ve ülkemde partimi iktidar yapmak için üzerime düşen tüm sorumluluklarımı yerine getirmeye çalıştım.


CHP ve Güzelbahçe halkı beni belediye başkanı olma onuruna eriştirdiği için partime hayatım boyunca borçluyum. Bu yüzden her zaman, her yer ve zeminde ne şartlarda olursa olsun örgütümle birlikte hareket edeceğim.


2002-2007 yılları arasında  İzmir  Ziraat Odası’nda ikinci başkan olarak yönetim kurulunda görev yaptım.


2006 -2009 yılları arasında Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanlığı görevinde bulundum.


TMMOB Peyzaj Mimarları Odası,  İzmir Ziraat Odası, GÜLDER, Atatürkçü Düşünce Derneği, Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme ve Musiki Derneği, Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Derneği'ne üyeyim. İngilizce biliyorum.


Evliyim ve iki çocuk babasıyım."


Güzelbahçe mezbahası için olumsuz rapor!






Geri Dön