27 / 04 / 2024

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.




Bayraklı Belediyesi'nin  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, düzenleyecekleri İzmirlileri davet ederek, "Bayraklımıza, İzmir'imize yakışan bir salonu hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk ismi verilen spor salonunun açılışı Adalet Mahallesi'nde gerçekleşecek.

"Söz verdik, yapıyoruz"

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçelerindeki bir eksiğin daha gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana yapacağımız projelerin sözünü verdik. Hiçbir zaman yapamayacağımız işlerle ilgili bir şey söylemedik. Şimdi sözümüzü yerine getirip projeleri hayata geçiriyoruz. Bayraklı'daki gençlerimizin yararlanabileceği, basketbol, voleybol gibi resmi müsabakaların yapılacağı bir salon yaptık. Bugün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımlarıyla salonumuzu açacağız. Tüm hemşerilerimizi programımıza davet ediyorum" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön