14 / 05 / 2024

Mustafa Köse, KEMDER'i ziyaret etti!

Mustafa Köse, KEMDER'i ziyaret etti!

KEMDER'e ziyaret AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü seçim çalışmaları kapsamında Kepez Müteahhitler Derneği'ni (KEMDER) ziyaret etti.



KEMDER Sakarya parkı şube kafede KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve çok sayıda KEMDER üyesi ile bir araya gelen Köse ve Tütüncü, 1 Kasım'da gerçekleşecek olan genel seçimler ve geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan terör saldırısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


'RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN' 

Toplantıda ilk sözü alan Köse, son derece iizgün ve kederli olduklarını dile getirerek, "Ülkemizde hiç istemediğimiz şekilde Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısı gerçekleşti. Maalesef birçok eve ateş düştü. İnşallah Rabbim memlekete bir daha böyle olaylar yaşatmasın. Çünkü insan hayatı her şeyin üzerinde" dedi. Seçimlerle ilgili de konuşan milletvekili Mustafa Köse, "Memleketimiz için hayırlısını diliyorum. Ama şunu biliyorum ki eğer 1 Kasım'da tek başına iktidar çıkarsa memlekette bir süredir bekletilen bir takım işler, yastık altındaki paralar, bekleyen kimi kamu yatırımları, hepsi harekete geçecek, memlekette ekonomik anlamda bir ferahlama yaşanacak" diye konuştu. 


80'İN ÜZERİNDE SEKTÖR BESLENİYOR 

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Kepezli müteahhitlerin sorularını cevapladı. Ayrıca bugün gelinen noktaya ve inşaat sektörünün 7 Haziran sonrasında geldiği duruma da değinen Tütüncü, "İnşaat sektörü 80'in üzerinde sektörü de beraberinde besliyor. İnşaat sektörünün durması demek bu sektörlerin etkilenmesi demek. Biz de bazı şeylerin değerini varken anlayamadık. Huzur ve güven ortamı varken hepimizin ekmeği aşı büyüdü. Ama şuan durgun bir ekonominin olduğunu sizler de biliyorsunuz. Bugün bu krizin arkasında yatan en önemli sebep 7 Haziran sonrası istikrarın bozulmasıdır" ifadelerini kullandı. 


AKBIYIK VE TÜTÜNCÜ SÖZLEŞTİ 

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ise 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ettiklerini belirterek, ülkenin bugünkü kaos ortamından kurtulmasının öncelikli talepleri olduğunu dile getirdi. Ayrıca Başkan Akbıyık ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, seçim sonrasında tekrar bir araya gelerek Kepez'in ve Kepezli müteahhitlerin sorunlarını geniş bir çerçevede konuşmak için sözleşti. Toplantının ardından Akbıyık milletvekili Mustafa Köse ve Başkan Tütüncii'ye ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. 


Antalya Gazetesi


Geri Dön