28 / 03 / 2024

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 



Koronavirüs salgını zamanın bin 447 kiracısından kira almayarak gönülleri kazanan Dikran Masis, çok ev sahibi Mustafa Sandal'ı zarara uğrattı. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; ailesiyle 2017 yılından bu güne Londra'da yaşayan Dikran Masis, İstanbul'da geldiklerinde kalmak için Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi Evleri'ndeki ultra lüks villasını kiralamıştı. 

Mustafa Sandal a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Geçen sene Masis'in villayı Sandal'dan 3 milyon dolara satın aldığına dair haberler yer almıştı fakat haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. 6 odası, 2 salonu olan 650 metrekarelik villada kiracı olan Masis Ailesi, bir süre önce villadan taşındı. Ancak arkalarında resmen bir enkaz bıraktığı öğrenildi. Aynı sitede yaşayan bir arkadaşım, villada yaklaşık 100 bin dolarlık hasar olduğunu dile getirdi. Sandal, bu hasarı Masis'ten tahsil edebilecek mi bilinmez ama kendisi de ev sahibi olan Dikran Bey'e yakıştırılmadı.

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!


Geri Dön