18 / 04 / 2024

Mustafa Sandal'a çiftlik hediye edildi!

Mustafa Sandal'a çiftlik hediye edildi!

Emina Türkcan eşi Mustafa Sandal'a Sırbistan'da çiftlik hediye etti



"İlişkide patronluk yapmayan erkeği çekici bulmam, çabucak soğurum" diyen Emina Türkcan eşine sürpriz yapıp Sırbistan'dan çiftlik aldı ve Musti'ye hediye etti.

`İlişkimizin patronu kocam'

Mustafa Sandal ile Bosna Hersekli şarkıcı Emina Türkcan 4 yıllık ilişkilerinin ardından Ocak 2008'de evlenmişti. Çiftin 8 Ağustos 2008'de oğulları Yaman doğmuştu. Emina Türkcan geçtiğimiz günlerde evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Klasik bir kadın olduğunu söyleyen Emina Türkcan, "İlişkimizin patronu Mustafa. Zaten patronluk yapmayan erkeği çekici bulmam, çabucak soğurum. Erkeğin her zaman benden büyük düşünmesi lazım. Ben daha kadın olmak, kadınlığımı hissetmek istiyorum, erkek değilim" dedi.

100 bin dolarlık sürpriz

Kısa bir süre önce eşi Mustafa Sandal'a Sırbistan'da 100 bin dolarlık (149 bin TL) bir çiftlik hediye ettiğini söyleyen Emina Türkcan, "Mustafa çok mutlu oldu. Buraya çiftlik evi yapmayı düşünüyoruz. Biz birbirimize sık sık böyle sürprizler yapıyoruz. Bu yüzden aşkımızda hiçbir zaman eksilme olmuyor" dedi. Aşkı spora benzeten Emina Türkcan şöyle konuştu: "Kilo alırsın ve spor yapınca kilolar gideri. İlişkiler de böyle; ilişkin için çalışırsan onu forma sokarsın."
Posta


Geri Dön