27 / 04 / 2024

Mustafa Ünal İnşaat'ın cirosu yüzde %60 arttı!

Mustafa Ünal İnşaat'ın cirosu yüzde %60 arttı!

İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti.



 İnşaat malzemeleri satışı ve yap-sat inşaat projeleri yapan M. Ünal İnşaat, bayilik hizmeti verdiği markaları artırdı. M. Ünal İnşaat Malzemeleri firma sahibi Mustafa Ünal, bu doğrultuda 2014 yılında cirolarını da yüzde 60 artırdıklarını ifade etti. Sancim Çimento, ABS Alçı, Bonuspan, Ege Seramik, BetonSa, Lafarge Dalsan, Austrotherm, AB Kireç ve Entegre Yapı Kimyasalları markalarının bölge bayiliğini yaptıklarını aktaran Ünal, bu yıl bayi sayısını korumaya odaklandıklarını kaydetti. 


1975 yılında Karacabey'de Ünal Ticaret çatısı altında ticarete başladıklarını aktaran Mustafa Ünal, 2003'ten bu yana ise M. Ünal İnşaat Malzemeleri adıyla faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Mağazalarıyla birlikte bin 500 metrekarelik alanda hizmet vererek, 15 kişiye istihdam sağladıkları bilgisini veren Mustafa Ünal, "Halihazırda, 11 daireyi kapsayan yap-sat projemiz devam ediyor. Bunun yanı sıra Mustafa Kemalpaşa'da satılmayı bekleyen bir konut projemiz ve Karacabey'de 11,8 ve 3 dairelik konut projelerimiz bulunuyor" dedi. 


Dünya Bölge


Geri Dön