26 / 04 / 2024

Müteahhit Ahmet Kuzgun öldürüldü!

Müteahhit Ahmet Kuzgun öldürüldü!

AHT Life Yapı sahibi müteahhit Ahmet Kuzgun, kendi ofisinde namaz kılarken bir çalışanı tarafından öldürüldü. Ahmet Kuzgun'un tabanca ile öldürüldüğü öğrenildi.



Dün akşam saatlerinde Erenler Modern Sanayi'de bulunan inşaat ofisinde namaz kılan AHT Life Yapı sahibi müteahhit Ahmet Kuzgun, bir çalışanı tarafından tabanca ile öldürüldü. 

Ada Yorum'da yer alan habere göre; 2 çocuk babası işadamı Ahmet Kuzgun ile yanından çalışan  İ.B. isimli şahısla aralarından para meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından İ.B ofisten ayrıldı. Kuzgun ise namaz kılmaya başladı. Bir süre sonra  ofise elinde bir tabanca ile geri dönen İ.B, patronuna 3 el ateş ederek ölümüne neden oldu. 

Silah sesini duyan diğer ofis çalışanları hemen ambulans çağırdılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 42 yaşındaki Ahmet Kuzgun'un vefat ettiğini belirledi. Genç işadamının cansız bedeni cumhuriyet savcısının ön otopsisi sonrasında Adli Tıp kurumana gönderildi. 

Olayın ardından Ahmet Yavuz'u öldüren İ.B. kayıplara karıştı. Polis İ.B'nin yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı. İ.B.'nin  patronundan daha önce borç para aldığı ancan geri ödemediği iddia edildi.


Geri Dön