19 / 04 / 2024

Müteahhit Ali Türkan icralık oldu

Müteahhit Ali Türkan icralık oldu

Varlık Barışı için vaat ettiği 5.5 milyarı getirmeyen müteahhit Ali Türkan, kiralık aracın parasını ödemeyince icralık oldu



Varlık Barışı için tek kalemde getireceğini vaat ettiği 5.5 milyar TL'yi, süre dolduğu halde getirmeyen müteahhit Ali Türkan, bu kez de kiraladığı otomobilin parasını ödemediği için icralık oldu. Günlerce kamuoyunda 'gizemli milyarder' olarak anılan Tokat Zile nüfusuna kayıtlı Ali Türkan, geçen yıl 2A Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden bir otomobil kiraladı. Otomobili 6 ay kullanan, ancak ücretini ödemeyen Ali Türkan, sonunda icralık oldu ve avukat Yahya Arslan, işadamı müvekkili Ahmet Erdem'in Ali Türkan'dan alacağı olan 9 bin 764 TL'nin tahsili için İstanbul 3. İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. İşadamı Ahmet Erdem, Ali Türkan'ın geri vermek istemediği aracı almak için çok uğraştığını belirterek, "Verdiği 5 bin TL'lik senedi de hesaplarında para çıkmadığı için tahsil edemedik" dedi.

TELEFON BİLARDOCUNUN
Ayrıca Türkan'ın oto kiralama şirketiyle yaptığı sözleşmede gösterdiği cep telefonlarının kullanılmadığı, ofis telefonunun ise  Ankara  Kızılay  İzmir  Caddesi'ndeki Taraça Bilardo Salonu'na ait olduğu belirlendi. SABAH'ın ulaştığı bilardo salonu yetkilisi de, "Kendisi buraya ara sıra takılır, çay kahve içip arkadaşlarıyla oyun oynar. Kiralama sözleşmesinde neden buranın telefonunu verdi, hiç bilmiyorum" dedi.
Sabah

İlgili haber

"5.5 milyarı gerekirse müteahhitlikle getiririm"


Geri Dön