25 / 04 / 2024

Muzaffer Kahraman: Mütekabiliyet yasasıyla emlak sektörü hareketlendi!

Muzaffer Kahraman: Mütekabiliyet yasasıyla emlak sektörü hareketlendi!

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, gayrimenkul sektörü özellikle 2014 yılına çok hızlı başladıklarını söyledi. Kahraman, mütekabiliyet yasası ile başta emlak sektörü olmak üzere birçok sektör de hareketlenme yaşandığın söyledi.



Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, gayrimenkul sektörü özellikle 2014 yılına çok hızlı başladıklarını söyledi. Kahraman, mütekabiliyet yasası ile başta emlak sektörü olmak üzere birçok sektör de hareketlenme yaşandığın söyledi. Önümüzdeki dönemi, konut sektörü için gelişime son derece açık bir dönem olarak gördüklerini belirten Kahraman, "Gayrimenkul sektörü; oluşturduğu hacim, sektörel istihdam ve dolaylı istihdam ile Türkiye'nin lokomotif sektörüdür. 2013 yılında geçen yıla kıyasla daha iyi performans gösteren konut sektörü, yeni düzenlemeler neticesinde 2014'te yeni bir dengeye oturacak. Stabil bir büyüme gösterecek olan 2014 yılının tüketiciler açısından önemli fırsatları beraberinde getireceğini düşünüyorum" dedi. 


TALAS BULVAR 


Şehrin önemli lokasyonlarında projeler üreten Ödül Yapı Ramazan Bayramı sonrası gözde projelerinden Talaş Bulvarı satışa açacak. Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Talaş Bulvar projesi bizim önemli kentsel dönüşüm projemizdir. 


Uzunca bir süre üzerinde çalıştığımız bu proje gerçekten Talas'ın dokusuna uygun şekilde tasarlandı ve ¦ ilçemize değer katacak bir proje oldu. Projeye henüz başlamadan talep patlaması yaşadık, daha şimdiden binlerce ön talep aldık bu da bizim yüzümüzü güldürdü dedi. Özellikle Ticari alanlar ve dükkanlar için ulusal markaların ilgisi bizleri çok mutlu ediyor, Proje sürecinde bizden desteklerini esirgemeyen Talaş Belediye'sine ve Kayseri Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğüne buradan sonsuz teşekkürler ederiz" diye konuştu. 


TÜKETİCİNİN KORUNMASI KANUNU 


Bakanlık tarafından yapılan yeni düzenlemelere de değinen Muzaffer Kahraman; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından konut satışlarında çok önemli düzenlemeler yapıldığını ve yeni bir dönem başladığını belirterek şunları söyledi: "Markalı konut üreten ve bugüne kadar sözünde duran, düzgün çalışan firmalar olarak uzun süredir beklediğimiz bir düzenleme idi. Tüketicilerin mağdur edilmemesi adına çok titizlikle hazırlanan bu düzenlemeler tüketiciler lehine çok önemli faydalar sağlar iken sözleşme öncesi müşterilerin doğru bilgilendirilmesini yanıltılmamasını hedefliyor. Artık sözleşmeler Tam, doğru ve önceden bilgilendirmeye dayalı şeffaf hale gelecek. Sadece güvene ve iyi niyete dayanan ve son dönemde yaşanan tüketici mağduriyetleri vatandaşlarımızın canını çok yakmıştı bu kanunla artık inşallah böyle mağduriyetler yaşanmayacaktır. 


REFERANS KAMPANYASI 


"Referans sizden hediyeniz bizden... Bizim en büyük referanslarımız eski müşterilerimiz! Daha önceden Ödül Yapı'dan daire alan müşterilerimiz, yeni müşterilerimize çok olumlu referans olmaktadırlar. Bu da bizlere yeni müşteriler sağlamaktadır. Bizde bu durumu kampanyaya çevirerek yakın dost ve çevresinden bizlere yeni müşteriler kazandıran eski müşterilerimizi 1500 TL para ödülü ile ödüllendiriyoruz. Kampanyamıza olan yoğun talepten dolayı kampanyamızı ağustos ayının sonuna kadar daha uzattık Bu vesile ile içinde bulunduğumuz rahmet ayı olan Ramazan ayının bütün islam alemine sağlık, başarı, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim". 


Yeni Akit 


Geri Dön