23 / 04 / 2024

Müziği doyasıya hissetmek isteyenlere müjde! Xiaomi Earbuds Basic 2 A101'de! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Müziği doyasıya hissetmek isteyenlere müjde! Xiaomi Earbuds Basic 2 A101'de! 28 Haziran 2022 fiyat listesi...

Müzik tutkunları, hayatımın her anında müzik arayanlar müjde! Xiaomi True Wireless Earbuds Basic 2 isimli kulaklık A101'de satışa çıktı!



Müzik tutkunları, hayatımın her anında müzik arayanlar ve ses kalitesinden de ödün vermek istemeyenlerdenseniz bu haber tam size göre! Xiaomi'nin bluetooth kulaklıkları arasından en uygun fiyatı ile öne çıkan "Mi True Wireless Earbuds Basic 2" isimli kulaklık A101'de satışa çıktı!

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2, kulak içine oturan şekili ile kullanıcıya en konforlu deneyimi sağlarken muhteşem bir müzik deneyimi sağlıyor. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2, müzik için kullanmak istendiği zaman gerçekten mükemmel bir kulaklık.Müziği doyasıya hissetmek isteyenlerin aradığı kulaklık: Mi True Wireless Earbuds Basic 2! 22 Haziran 2022 fiyat listesiPasif gürültü önleme özelliği bulunan kulaklığın sesi yüzde 75 oranında olduğu zaman dış dünya ile bağlantınız tamamen kopabiliyor. Dış sesleri duymak yerine müziğiniz ile başbaşa kalıyorsunuz.

Hem Android hem de IOS telefonlarla birlikte kullanabileceğiniz Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 ile çağrı cevaplayabiliyorsunuz. Çağrıları cevaplamak tek bir tık ile tamam ancak aşırı gürültülü bir ortamda iseniz sizin sesiniz karşı tarafa düzgün bir şekilde gitmeyebilir. 

Peki, Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 fiyatları ne kadar? İşte 28 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön