26 / 04 / 2024

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. İşte ayrıntılar...



Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. 


İstanbul'un iş ve ticaret hayatının kalbinin atacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve Fenerbahçe Ülker Arena'nın yanı başındaki konumu ile değeri günden güne artacak My Newwork, yatırımcılar için çok cazip ve yepyeni bir yatırım fırsatı olacak. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Üyesi Onur Akyol, My Newwork'te ofis anlayışının hem iş hem eğlence olacağını belirterek. "Metro bağlantısı sayesinde işe geç kalma tarih oluyor" dedi. Akyol. "Zaman insanlarda farklı ihtiyaçlar doğururken, ihtiyaçlara cevap vermek için gerçekleştirilen projelerde bize düşen görev yılların tecrübe ve birikimini bir araya getirerek yatırımcıya ideal koşullar sunmaktır. Ağaoğlu Grubu olarak, projemizde üzerimize düşen görevi tam anlamıyla yerine getirmiş olmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz" diye konuştu. 


Tiyatro salonu var


30 bin metrekare ofisi ve 30 bin metrekare mağazaları ile toplamda 60 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan My Newwork, lokasyonu itibari ile hayatın tam merkezinde yer alıyor. My Newwork'un yanı başında Ülker Sports Arena, alışveriş merkezleri, hastaneler, markalı konut projeleri bulunuyor. My Newwork, dinlenme alanı ve seyir terası, yeme-içme alanları, lobby girişi ile kendi içinde tam bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. My Newwork'un restoran ve kaleleri, İtalyan mutfağından Çin mutfağına kadar Türkiye'nin ve dünyanın ünlü markalarına ev sahipliği yapacak. My Newwork'de çalışanlar proje içinde yer alan tiyatro salonu ve sanat merkezi ile yoğun iş temposu içinde sosyal ve kültürel aktivitelere çok kolay vakit ayırabilecek. 




Geri Dön