19 / 04 / 2024

Myndos Bodrum Evleri mobilya ile teslim ediliyor!

Myndos Bodrum Evleri mobilya ile teslim ediliyor!

Myndos Bodrum Evleri projesi, mobilya ve beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor



Bodrum'da Ay-Tek İnşaat tarafından hayata geçirilen 29 dairelik butik Myndos Bodrum Evleri projesi, mobilya ve beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor. Daire sahiplerinin sadece valizleriyle taşınacağı lüks projede temizlik, teknik servis, havuz-bahçe bakımı ve güvenlik hizmeti de profesyonel ekiplerce veriliyor.

Bodrum'un en merkezi bölgesinde Ay-Tek İnşaat tarafından tamamlanan ve adını Halikarnas'ın tarihine tanıklık eden ünlü Myndos Kapısı'ndan alan Myndos Bodrum Evleri projesi, mobilyalı ve beyaz eşyalı şekilde tamamlanmasıyla, daire sahiplerine beklemeden taşınma fırsatı sunuyor. Bodrum'daki geleneksel mimari tarzının korunduğu 6 tipte 29 daireden oluşan butik proje, 3 bin metrekarelik bir arsada yer alıyor. Alanları 1+1 45 metrekare ile 5+1 210 metrekare arasında değişen yazlıkların fiyatları ise 175 bin ile 450 bin euro arasında değişiyor.

Projede açık yüzme havuzu, tam donanımlı fitness merkezi, güneşlenme terasları, jeneratör, peyzajı tamamlanmış 2 bin metrekare bahçe bulunurken evler, verilecek rezidans hizmetleriyle tıpkı otel gibi tasarlanmış. Projede temizlik, teknik servis, havuz-bahçe bakımı ve güvenlik gibi tüm hizmetler profesyonel ekiplerce veriliyor.

Myndos Bodrum Evleri'nde lavanta ağaçları ve beyaz çakıl taşları arasında bahçeler ve Bodrum'a özgü begonvillerle bezeli balkonlardan oluşuyor. Mutfaklar Lineadecor, beyaz eşyalar Vitra, armatürler Artema, mobilyalar ise Koleksiyon Mobilya imzasını taşıyor. Panjur ve doğramalarının Bodrum güneşine dayanacak şekilde 3 kat lamine edilerek üretildiği projede split klimalar standart olarak sunuluyor.

Evlerin yer kaplamalarında ithal, ahşap lamine parke kullanılırken, tüm cepheler de ısıya karşı mantolandı.

Göktürk'te 12 dairenin satışı sürüyor

İnşaat sektöründe 35 yıldır faaliyet gösteren Ay-Tek İnşaat, Kemerburgaz'da Göktürk Aytek Evleri'ni tamamladı. 144 konutluk projede 12 dairenin satışı sürüyor. Firma yurtdışında taahhüt projelerine imza atıyor.

Marina'ya 800 metre uzaklıkta

Denizi seven ve teknesi olan ev sahiplerinin de düşünüldüğü Myndos Bodrum Evleri, Milta Marina'ya 800 metre uzaklıkta bulunuyor. Bu özelliğiyle tekne sahiplerini de cezbedecek olan proje, Oasis Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Express, Migros, Tarihi Myndos Kapısı, Amfitiyatro ve Mausoleum'a da yürüme mesafesinde yer alıyor.
Nihal Yuvacan / Vatan

www.myndosbodrumevleri.com

0212 274 55 60


Geri Dön