18 / 04 / 2024

Nadia Residence Emlak Fuarı 2015'te görücüye çıktı!

Nadia Residence Emlak Fuarı 2015'te görücüye çıktı!

Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını bir araya getiren Emlak Fuarı, ikinci gününde de yoğun ilgi görüyor.



Gayrimenkul sektörü için büyük avantajlar sunan Emlak Fuarı 2015, bugün de tüm hızıyla devam ediyor. Her bütçeye uygun 800 konut ve iş yeri projesinin sergilendiği fuarda mevcut projelerin yanında ilk kez fuarda görücüye çıkan birçok proje de yer alıyor. 


Emaar Square projesine komşu

Libadiye'de hayata geçirilen Nadia Redisence da fuarın ilk kez basınla tanışan ve yatırımcıların karşısında görücüye çıkan konut projelerinden. Libadiye'de 2 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen Nadia Residence, dev projelere yakın bir konumda bulunuyor. Emaar Square projesine komşu olan Libadiye'nin yeni projesi Nadia Residence, lüks konsepti ile dikkat çekiyor. 45 daireden oluşa lüks projenin içinde panoramik asansör bulunuyor. Libadiye kavşağına 600 metre uzaklıkta olan Nadia Residence'ın fiyatları şuan bilinmiyor. Projenin üzerinde yükseldiği arsanın sahibinin ise Arap bir yatırımcı olduğu biliniyor. 


Türkiye


Geri Dön