25 / 04 / 2024

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 




Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve geçimini mendil satarak sağlayan Hasan'ın verdiği röportaj sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Karar'da yer alan habere göre, sözleriyle ve kanaatkar tavrıyla adeta ders veren genç Hasan, insanların kendisine önyargıyla yaklaşmasına üzüldüğünü dile getirerek, "Şu an selpak satıyorum, iş bulamıyorum. Sokakta yaşadığımı söyleyene kadar problem yok ama onu söyleyince almıyorlar" dedi.

'ALLAH İNSANA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZ'

İş arayışında olduğunu da anlatan Hasan, "Sokaklarda selpak satıyorum. Parasıyla çorba içiyorum. Yalnızlıktan dolayı üzülüyorum... Ama şöyle bir şey var: Allah insanı sınar. Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yükü vermiyor. Genelde metronun kapısının dibinde yatıyorum. Gece 1'de kapanıyor, yere karton seriyorum, havalandırma sıcak üflediği için orada yaşıyorum ben. Ama Allah insana taşıyamayacağı yükü vermez. Benim de evim olacak, düzenim olacak... Buna inanıyorum." dedi. 

İnsanların kendisine önyargıyla yaklaşmasına üzüldüğünü söyleyen Hasan, "Şu an selpak satıyorum, iş bulamıyorum. Sokakta yaşadığımı söyleyene kadar problem yok ama onu söyleyince almıyorlar" dedi.

İŞ ADAMINDAN HASAN'A YARDIM ELİ 

Konuşması sosyal medya gündemine bomba gibi düşen Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. Tanık'ın, Hasan'a iş ve barınma imkanı sağladığı öğrenildi.

 

Namık Tanık kimdir?

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!


Geri Dön