28 / 03 / 2024

Narlıdere'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

Narlıdere'deki riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP  İzmir  Milletvekili Mahir Polat, İzmir'in Narlıdere ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerlere ve dönüştürülen alanlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Polat, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın soruları:
1- İzmir ili Narlıdere ilçesinde zemin yapısı kapsamında can ve mal kaybına sebep olabilecek unsurlardan dolayı riskli alan ilan edilmesi talebinde bulunulmuş mudur? Bulunulduysa buralar nerelerdir?
2- İzmir ili Narlıdere ilçesinde üzerindeki yapılaşma kapsamında can ve mal kaybına sebep olabilecek yapısal unsurları barındıran yapıları içerdiği gerekçesiyle riskli alan ilan edilmesi talebinde bulunulmuş mudur? Bulunulduysa buralar nelerdir?
3- Bakanlığınızca İzmir ili Narlıdere ilçesinde kaç tane bağımsız birim dönüştürülmüştür?
4- Bakanlığınızca İzmir ili Narlıdere ilçesinde kaç tane ''Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'' çerçevesinde değerlendirilerek dönüştürülmüştür?


Geri Dön