19 / 04 / 2024

Beydağ'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

Beydağ'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar mecliste!

İzmir'in Beydağ ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP  İzmir  Milletvekili  Mahir Polat, İzmir'in Beydağ ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerlere ve dönüştürülen alanlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Polat, sorusunun Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili  Mahir Polat'ın soruları:
1- İzmir ili Beydağ ilçesinde zemin yapısı kapsamında can ve mal kaybaına sebep olabilecek unsurlardam dolayı riskli ilan edilmesi talebinde bulunulmuş mudur? Bulunulduysa buralar nelerdir?

2- İzmir ili Beydağ ilçesinde üzerindeki yapılaşma kapsamında can ve mal kaybına sebep olabilecek yapısal unsurları barından yapıları içerdeği gerekçesiyle riskli alan ilan edilmesi talebinde bulunulmuş mudur? Bulunulduysa buralar nelerdir?

3- Bakanlığınızca İzmir İli Beydağ ilçesinde kaç tane bağımsız birim dönüştürülmüştür?

4- Bakanlığınızca İzmir ili Beydağ ilçesinde kaç tane ''Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'' çerçevesinde değerlendirilerek dönüştürülmüştür?


Geri Dön