19 / 04 / 2024

Nata Vega Konut Kuleleri'nde satışlar devam ediyor!

Nata Vega Konut Kuleleri'nde satışlar devam ediyor!

Dünya inşaat sektörünün en başarılı firmaları arasında bu yıl 116. sırada yer alan Nata Holding, yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, beton boru ve prefabrike imalatlar, çimento ve enerji sektörlerinin dışında, konut projeleriyle de adından söz ettirmeyi ba




Ankara'nın en yüksek konutları olma özelliğiyle dikkat çeken Nata Vega konut kuleleri, Başkentli yatırımcılardan tam not aldı. Dünya inşaat sektörünün en başarılı firmaları arasında bu yıl 116. 

sırada yer alan Nata Holding, yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, beton boru ve prefabrike imalatlar, çimento ve enerji sektörlerinin dışında, konut projeleriyle de adından söz ettirmeyi başardı. Özellikle bürokratların, iş adamlarının ve yurt dışı yatırımcıların ilgi gösterdiği Nata Vega Konut Kuleleri, çevre yoluna yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Başkent'in yeni gelişim ve yerleşim bölgesi olarak değerlendirilen Çankaya ve Mamak'm kesiştiği bölgede yer alan Nata Vega konutları, farklı bir yaşam vaat ediyor. 


BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

Yine Nata Holding imzasıyla İncek'te hayata geçirilen Nata İncek projesi de büyük ilgi gördü. Proje, bir çok ilke de ev sahipliği yapıyor. 60 bin metrekare inşaat alanı, 16 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen, AVM'lere, TED Koleji'ne, hastanelere yakın mesafede olan Nata İncek Konutları, Başkent'te konut anlayışını değiştirdi. 


Sabah Ankara


Geri Dön