19 / 04 / 2024

Naturalm Çiftlik Evleri hemen teslim ediliyor!

Naturalm Çiftlik Evleri hemen teslim ediliyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alım, kadınların gayrimenkul sektöründe olmasının sektöre farklılık getirdiğini belirterek “Sonuçta ev alırken kadının istediği olur” dedi.



ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alım, kadınların gayrimenkul sektöründe olmasının sektöre farklılık getirdiğini belirterek “Sonuçta ev alırken kadının istediği olur” dedi. Naturalm Çiftlik Evleri projesiyle doğayla iç içe bir hayat sunduklarını belirten Alım, terzi gibi kişiye özel tasarım yaptıklarını söyledi.


ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım, bayanların gözüyle hayata geçirdiği villa, çiftlik evi, butik ve kentsel dönüşüm projeleri satıyor. ALM İnşaat, Karamürsel’de hemen teslim 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri ile bir yandan yeşil bir hayat vaat ederken diğer yandan da İstanbul’un merkezinde kentsel dönüşüm kapsamında projeler geliştiriyor. “Binalar ne kadar uzuyorsa insanlar o kadar birbirinden uzaklaşıyor. İnsanlar içlerine sinen evi alsınlar” diyen Zuhal Alım “Biz ALM İnşaat olarak butik işler yaptığımız için hep terzi gibi kişiye özgü çalışmalar yapıyoruz. Satın alanlara her konuda seçenekler sunuyoruz. Naturalm Çiftlik’te duvarların gömme dolapların yerlerini milimetresine kadar hesaplıyor ve duvarını kaydırıyoruz. Yaşam alanlarını organize ediyor ve fonksiyonelleştiriyoruz. Erkekler biraz daha üzerlerindeki bu yükü atınca kadınlar fikir geliştiriyor. Bir daireye kadının elinin değmesi bambaşka, çünkü kadınların neyi arzuladıklarını çok iyi biliyorum” diye konuştu.


Kadının istediği alınır


Kadınların sektör için önemine vurgu yapan Alım, biraz daha ince düşündükleri için erkeklere göre farklı rolleri üstelendiklerine inanıyor. Aslında bu durumun hayatın her aşamasında böyle olduğunu söyleyen Alım “Sektörümüz erkek egemendir ama satın almada kadınların istediği olur. Çünkü evin kullanımına kadınlar karar verir. Bize alıma gelen erkekler işin ucuzuna yönelseler bile hanımlar hayatlarını kuracaklarını yapacakları ve fonksiyonel evleri tercih ederler. Sonunda hanımların istediği evler alınır” dedi. Hanımların inşaatın projelendirme aşamasında mutlaka olmalarını tavsiye eden Alım “İnşaatın her türlü çizilen noktasında, tasarımında, yaşanabilirliğinde ve mutlaka satış aşamasında kadınlar olmalı” dedi.


Naturalm Çiftlik Evleri daha rahat daha keyifli


Zuhal Alım “Naturalm Çiftlik Evleri daha rahat, keyifli, insanın olmak istediği bir yer. Mutluluk hesapları yapılıyor. Herkes pozitif. O fikirle sizin ürününüz birbirine uyum sağlıyor. Bağdat Caddesi’ndeki projelerde ise yaşam alanı satıyorsunuz, rekabet çok ve stresli bir yaşam var. Yatırım önemi taşıyor. Dakikalık ve milimetrik hesaplar yapılıyor. Çiftlik’ten memnun kalanlar İstanbul’daki işlerimizden konut almak istiyorlar ve bölge önerisi yapıyorlar. Yeni projelerden haberdar olmak istiyorlar. Aslında her şey insan ilişkilerine dayalı” diye konuştu.



Star 


Geri Dön