19 / 04 / 2024

Nazilli Amatör Spor Kulüpleri Merkezi'nin temeli atıldı!

Nazilli Amatör Spor Kulüpleri Merkezi'nin temeli atıldı!

Nazilli'de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Teşkilatı ve Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla 2 bin 100 metrekarelik Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi'nin inşaatına başlandı.



Nazilli'de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Teşkilatı ve Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Nazilli Belediyespor ve Amatör Spor Kulüpleri Merkezi'nin inşaatına başlandı. 


Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Yeni Sanayi Mahallesi'nde yapılan merkezin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Aydın'ı ilçeleriyle birlikte marka şehir haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.


Temeli atılan tesisin Nazilli'ye hayırlı olmasını dileyen Ayyıldız, TFF'ye katkılarından dolayı teşekkür etti.  


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise 2 bin 100 metrekarelik tesisin futbolcu ve idarecilerin daha profesyonel çalışmalarına katkı sağlayacağını söyledi.


Tesisin bir yılda tamamlanacağını ve yaklaşık 1 milyon 560 bin liraya mal olacağını anlatan Alıcık, tesiste sporcu kamp merkezinin yanı sıra futbol geçmişine sahip çıkan müzenin de bulunacağı bilgisini verdi.


Konuşmaların ardından protokole TFF tarafından isimlerinin yazılı olduğu milli formalar hediye edilirken, Nazilli Belediye Başkanı Alıcık da TFF İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'na Nazilli Belediyespor forması takdim etti. 


Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat'ın da katıldığı törende temele ilk harcı protokol üyeleri birlikte döktü. 


AA




Geri Dön